De drie voordelen van een studentchauffeur inhuren

De drie voordelen van een studentchauffeur inhuren

Geplaatst op

Tegenwoordig hebben we een groot aantal opties om van A naar B te komen. Je kunt een taxi inschakelen, met het openbaar vervoer, zelf rijden of zelfs met een Uber in de wat grotere steden (voor korte stukjes). Een optie die echter vaak over het hoofd gezien wordt is het inhuren van een chauffeur en dan in het bijzonder de studentchauffeur. Ooit werd een chauffeur gezien als iets voor directeuren en rijkelui. Dit is echter iets van het verleden, zeker met de komst van een studentchauffeur. En terecht, want de voordelen zijn duidelijk.

Een reis zonder stress

Een Chinees spreekwoord luidde ooit dat de reis zelf belangrijker is dan de bestemming. Met een studentchauffeur weet je in ieder geval zeker dat de reis ook een stuk leuker en comfortabeler is. Als je zelf rijdt moet je goed op de weg letten en kun je niet afgeleid zijn. Ga je met het OV dan heb je te maken met overstappen, vertragingen en drukte. Ga je een studentchauffeur inhuren? Dan kun je de gehele rit achterover leunen en je met andere zaken bezighouden. Als je druk bent kun je bijvoorbeeld ook op je laptop of telefoon werken tijdens de reis.

Minder logistieke uitdagingen

De andere vervoersopties leveren over het algemeen meer logistieke uitdagingen. Met het openbaar heb je zoals eerder gezegd te maken met overstappen en vertragingen. Daarnaast is de locatie van het station of de bushalte niet altijd in de buurt van je uiteindelijke bestemming. Rij je zelf? Dan moet je zoeken waar je exact moet zijn en nog belangrijker: waar je de auto kunt parkeren. Een taxi is daarnaast niet altijd beschikbaar, zeker bij publieke opstapplaatsen. Een studentchauffeur haalt je op en zet je af op de plek van bestemming, alles is perfect vooraf afgesproken.

Kostenvoordeel van een student inhuren

Een studentchauffeur heeft als voornaamste voordeel dat hij een OV-chipkaart met een studentenreisproduct heeft. Op die manier kunnen ze gratis door het hele land reizen om op de plek van bestemming te komen. Dit scheelt in de kosten van het inhuren van een privéchauffeur.

 

Gerelateerde berichten

Een auto met abonnement, wat houdt dat in?

Een auto met abonnement, ook wel bekend als auto-abonnement of auto-leasing, is een alternatieve manier om een auto te gebruiken zonder dat je het...

Lees meer

auto fotografie: tips voor het vastleggen van jouw trots op vier wielen

Auto’s zijn meer dan alleen maar een vervoermiddel; voor veel mensen zijn ze een passie en een symbool van status en stijl. Het vastleggen van...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden