De verschillende soorten privé vervoer en hun voordelen

De verschillende soorten privé vervoer en hun voordelen

Geplaatst op

Er zijn steeds meer mogelijkheden om een chauffeur in te huren. Of je nu zakelijk of privé vervoer nodig hebt, dit zijn vier handige manieren om van A naar B te gaan, zonder dat je zelf het stuur aan hoeft te raken.

Privé taxi

Bij de meeste taxi bedrijven is het mogelijk om een vaste chauffeur in te huren. Op basis van jouw voorkeur, kun je aangeven welke chauffeur je wilt boeken en wanneer je deze beschikbaar wilt hebben. Vaak is het mogelijk om vaste tijden en een prijsafspraak af te spreken. Een privé chauffeur bij een taxi bedrijf is in verhouding wel redelijk prijzig. Daarnaast kan het uiteraard gebeuren dat de taxi chauffeur niet beschikbaar is op het gewenste moment.

Het voordeel van een privé taxi is de hoge kwaliteit en ervaring die de taxi chauffeur heeft. Bovendien zit er achter de schermen een professioneel taxibedrijf dat ruime ervaring heeft met het inzetten van taxi’s en het maken van afspraken.

Studenten chauffeur

Een redelijk nieuwe manier van het huren van een chauffeur is de student chauffeur. Deze chauffeursdienst biedt gecertificeerde studenten tegen een goedkoop tarief. Ideaal voor de studenten die geld bij willen verdienen, maar ook ideaal als je een chauffeur nodig hebt, maar niet al te veel geld hieraan wilt besteden.

Ook voor studenten chauffeurs is het mogelijk om een voorkeur van chauffeur aan te geven. Liever een chauffeur met wat meer ervaring? Dit kun je aangeven bij het bedrijf. De studenten chauffeur beschikt dan minimaal over een CCV-D1 of DEKRA certificaat.

Privé chauffeur

Er zijn diverse aanbieders waarbij je een vaste privé chauffeur kunt inhuren. Het voordeel van een vaste privé chauffeur is dat deze van zeer hoge kwaliteit is en in principe altijd beschikbaar is op de afgesproken dagen en tijden. Daarnaast kun je al je voorkeuren doorgeven aan het bedrijf.

Uber

Uber wordt ook in Nederland steeds populairder om de eenvoudige redenen: het is snel, goedkoop en je komt van A naar B. Wat uniek is van Uber is dat je de chauffeur kunt beoordelen kiezen op basis van hun kwaliteiten. Vind je de chauffeur erg goed in zijn werk, of bijvoorbeeld heel gezellig en spontaan? Geef hem dan een recensie, zodat andere mensen dit ook kunnen weten. Uber is vrij voordelig vergeleken met reguliere taxi bedrijven.

Gerelateerde berichten

Een auto met abonnement, wat houdt dat in?

Een auto met abonnement, ook wel bekend als auto-abonnement of auto-leasing, is een alternatieve manier om een auto te gebruiken zonder dat je het...

Lees meer

auto fotografie: tips voor het vastleggen van jouw trots op vier wielen

Auto’s zijn meer dan alleen maar een vervoermiddel; voor veel mensen zijn ze een passie en een symbool van status en stijl. Het vastleggen van...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden