De voordelen van een studentchauffeur

De voordelen van een studentchauffeur

Geplaatst op

Een studentchauffeur heeft veel voordelen ten opzichte van andere chauffeurs. Heb je moeite met autorijden, wil je liever rustig doorwerken tijdens het rijden of lekker tot rust komen op de achterbank? Een privéchauffeur is dan de perfecte oplossing. Een van de soorten privéchauffeurs zijn studentchauffeurs, die je voor zeer lage tarieven al van plek A naar B brengen. In deze blog vertellen we je meer over de voordelen van een studentchauffeur.

Zeer goed opgeleid

Studentenchauffeurs doorlopen een zeer uitgebreid en intensief werving- en selectietraject. Een studentenchauffeur ondergaat bijvoorbeeld een rijtest die behaald moet worden, voordat hij of zij als chauffeur de weg op gaat. Daarnaast vinden er verschillende trainingen plaats, waarin niet alleen zaken als rijvaardigheid aan bod komen, maar ook omgangsvormen met de klant. Zo kun je in alle comfort en rust op de achterbank ergens aan doorwerken of even tot rust komen tijdens de rit, terwijl de studentchauffeur je naar de plaats van bestemming brengt.

Servicegericht, representatief en rijvaardigheid

Tijdens het opleidingstraject tot studentchauffeur staan er een aantal zaken centraal, zoals rijvaardigheid, service en representativiteit. Natuurlijk is het allerbelangrijkste dat je met chauffeur veilig op de gewenste locatie aankomt. Toch is het ook gewoon belangrijk dat de klant zich tijdens de gehele rit op zijn of haar gemak voelt bij de chauffeur. Om deze reden wordt er bij de opleiding tot studentchauffeur veel aandacht besteed aan zaken als representativiteit en servicegerichtheid.

Meerdere werkzaamheden mogelijk met de auto

Met een studentchauffeur is het niet alleen mogelijk om je te laten rijden van locatie A naar locatie B. De studentenchauffeurs zijn dusdanig getraind en opgeleid dat ze ook kunnen worden ingezet voor het wassen of tanken van de auto. Heeft de auto een bandenwissel of servicebeurt nodig? Geen probleem! Geef dit aan bij de studentenchauffeur en hij of zij zal aan de slag gaan met het wisselen van de banden of het verplaatsen van de auto voor de servicebeurt. Multifunctioneel inzetbaar dus!

Geen reiskosten en een minimale reistijd

Door het ontbreken van reiskosten is het al mogelijk om een studentchauffeur te hebben voor maar € 14,50 per uur, inclusief gratis verzekering. De studentchauffeurs hebben een geldige OV-chipkaart met daarop een gratis reisrecht, waardoor je alleen maar hoeft te betalen voor de uiteindelijke chauffeursdiensten. Daarnaast is er sprake van een minimale reistijd, doordat de studentchauffeurs verspreid zitten over heel Nederland. Als je vanuit het westen van Nederland een reservering indient, dan staat er binnen no-time een studentchauffeur bij je op de stoep om je te rijden naar de gewenste locatie.

Gerelateerde berichten

Een auto met abonnement, wat houdt dat in?

Een auto met abonnement, ook wel bekend als auto-abonnement of auto-leasing, is een alternatieve manier om een auto te gebruiken zonder dat je het...

Lees meer

auto fotografie: tips voor het vastleggen van jouw trots op vier wielen

Auto’s zijn meer dan alleen maar een vervoermiddel; voor veel mensen zijn ze een passie en een symbool van status en stijl. Het vastleggen van...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden