Laat je autobedrijf beveiligen door een slotenmaker

Laat je autobedrijf beveiligen door een slotenmaker

Geplaatst op

Het is erg belangrijk dat je autobedrijf goed beveiligd is, dit natuurlijk vanwege alle kostbare auto’s die er te vinden zijn. Wanneer je bedrijf al enige tijd bestaat, is de kans aanwezig dat bijvoorbeeld sloten niet meer helemaal op orde zijn als het gaat over de criteria die gelden voor inbraakpreventie. Met andere woorden, het is mogelijk dat inbrekers gemakkelijk sloten openen en op deze manier bij de kostbaarheden kunnen komen. Wij raden je dan ook zeker aan om de diensten van https://slotenmaker-expert.nl/ te overwegen. In deze blog willen we je hiervoor een aantal redenen geven. 

Inbraakpreventie bij je autobedrijf 

Wanneer sloten niet meer up-to-date zijn, dan is het mogelijk dat inbrekers ze gemakkelijk openen omdat deze lieden door de jaren heen elke keer kennis opdoen over hoe sloten te openen zijn. Je moet het zien als een kat en muisspel tussen de slotenmakers en de inbrekers. Wanneer je zeker wilt zijn dat jouw bedrijf helemaal veilig is als het gaat over inbraak, of in ieder geval zo weinig mogelijk, dan is het mogelijk om te kiezen voor sloten die goedgekeurd zijn door de politie. Dit zijn nieuwe sloten met allerlei moderne beveiligingen waardoor inbrekers veel minder tot geen kans krijgen om bij jouw autobedrijf in te breken.

Andere dingen die je kunt doen voor de inbraakpreventie 

Het is natuurlijk erg belangrijk om de slotenmaker een check te laten doen en hem of haar vaste laten stellen waar de verbeterpunten liggen als het gaat over de sloten. Dan moet je ze ook laten vervangen door de slotenmaker. Andere dingen die je kunt doen om het pand inbraakveilig te maken, bijvoorbeeld het aanschaffen van rolluiken die van boven naar beneden de ramen en deuren volledig bedekken. Dan wordt het al een stuk moeilijker om binnen te komen, omdat je niet snel zult zien dat inbrekers met een cirkelzaag aan de slag gaan om door roestvrijstalen rolluiken heen te zagen. Rolluiken kunnen tegenwoordig heel gemakkelijk vanaf afstand met een app naar boven en naar beneden gedaan worden. Zo zou het kunnen zijn dat je overdag vanaf afstand de rolluiken omhoog doet zodat inbrekers denken dat er toch mensen aanwezig zijn in het bedrijf.

Gerelateerde berichten

Een auto met abonnement, wat houdt dat in?

Een auto met abonnement, ook wel bekend als auto-abonnement of auto-leasing, is een alternatieve manier om een auto te gebruiken zonder dat je het...

Lees meer

auto fotografie: tips voor het vastleggen van jouw trots op vier wielen

Auto’s zijn meer dan alleen maar een vervoermiddel; voor veel mensen zijn ze een passie en een symbool van status en stijl. Het vastleggen van...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden