Waarom is een rittenregistratie heel erg belangrijk?

Waarom is een rittenregistratie heel erg belangrijk?

Geplaatst op

Wanneer je als ondernemer zakelijk rijdt, dan is het erg belangrijk dat de rittenregistratie helemaal op orde is. Het is namelijk verplicht voor de Belastingdienst om een overzicht te kunnen aanleveren waarmee je kunt bewijzen dat je niet meer dan 500 km privé rijdt met je zakelijke auto. Een rittenregistratie is voor elke ondernemer een manier om snel en secuur de registratie van de kilometers op orde te krijgen en dat vooral zo te houden. We nemen in deze blog met je door wat de voordelen zijn van een automatische rittenregistratie. Laat je inspireren! 

Voordelen van een automatische rittenregistratie 

Een rittenregistratie is dus erg belangrijk om aan te kunnen tonen dat je je houdt aan gestelde regels. Daarnaast zijn er met een automatische rittenregistratie een aantal extra voordelen waar je als ondernemer van kan profiteren. Deze willen hieronder even met je doornemen: 

Track & trace. Het automatische rittenregistratie systeem dat we vandaag bespreken met je, is ontwikkeld door routevision.nl. Dit systeem maakt het mogelijk om de routes van de auto’s te checken en op deze manier te zien hoe die lopen. Dit is erg handig om te zien of het allemaal wel efficiënt gaat. Dit is te doen met een track & trace die in het systeem ingebouwd is. Zo kun je dus de autoroutes zien, maar dus ook zien hoelang een auto ergens geweest is. 

Meer voordelen. Er zijn nog wat voordelen verbonden met de automatische rittenregistratie. Zo is het mogelijk om in geval van nood direct te waren waar een auto is. Hulpdiensten kunnen dan direct na de plek des onheils gedirigeerd worden. Het is mogelijk om te zien of medewerkers niet teveel persoonlijke ritjes maken naar bijvoorbeeld het postkantoor. Dit hangt natuurlijk helemaal af van de afspraken en de bedrijfscultuur, maar de optie voor meer controle bestaat dus. 

Rendabel: tijd is geld 

In het geval van een zakelijke of commerciële context kunnen bestellen dat tijd geld is en op deze manier een besparing op tijd en besparing op geld oplevert in vele gevallen. Met het automatische rittenregistratiesysteem van routevision.nl. Is het mogelijk om de menselijke handelingen die nodig zijn om de ritten te registreren uit de keten te halen en zo de foutmarge naar beneden te brengen en een tijdsbesparing in te bouwen in de workflow van je bedrijf.

Wij wensen je veel succes met het implementeren van het automatische rittenregistratiesysteem, we weten dat je er veel profijt ervan zult hebben!

Gerelateerde berichten

Een auto met abonnement, wat houdt dat in?

Een auto met abonnement, ook wel bekend als auto-abonnement of auto-leasing, is een alternatieve manier om een auto te gebruiken zonder dat je het...

Lees meer

auto fotografie: tips voor het vastleggen van jouw trots op vier wielen

Auto’s zijn meer dan alleen maar een vervoermiddel; voor veel mensen zijn ze een passie en een symbool van status en stijl. Het vastleggen van...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden