3 Unieke eigenschappen van de Toyota C-HR

3 Unieke eigenschappen van de Toyota C-HR

Geplaatst op

Toyota heeft enige tijd geleden de Toyota Coupe High Rider, oftewel de C-HR gelanceerd. Je ziet ze nu al steeds vaker op de weg. Het is een bijzonder model met een duidelijk eigen karakter. Vraag je je ook wel eens af wat dit nieuwe model van de Japanse fabrikant te bieden heeft? Lees dan in deze blog de 4 eigenschappen die naar onze mening de Toyota C-HR uniek en bijzonder maken.

1. High Tech

Deze nieuwe Toyota is volledig high tech. De nieuwste techniek is verwerkt in zowel de motor, waarbij je keuze hebt uit een 1.2 turbomotor met 116 pk of een Hybrid met 122 pk beschikbaar als automaat. Verder heeft het diverse veiligheidssystemen zoals:

Adaptive Cruise Control

Adaptive Cruise Control zorgt ervoor dat de auto de aangegeven snelheid die de bestuurder instelt, wordt aangehouden. Zo hoeft de bestuurder niet langer het gaspedaal ingedrukt te houden. Daarnaast zorgt het systeem ervoor dat er automatisch gereageerd wordt wanneer de snelheid gewijzigd dient te worden bijvoorbeeld in het geval van plotselinge file of een ongeval.

Lane Departure Alert

Het Lane Departure Alert systeem zorgt ervoor dat de bestuurder op de hoogte wordt gesteld wanneer de wagen (onbedoeld) van baan wisselt. Dit kan voorkomen doordat een bestuurder mogelijk vermoeid is, of afgeleid.

Automatic High Beam

Dit is een systeem gericht op het verbeteren van de zichtbaarheid tijdens het rijden in de schemer of de nacht. Automatic High Beam is een functie waarbij het systeem automatisch wisselt tussen groot licht en normaal licht.

2. Uiterlijk

Toyota heeft lange tijd de stempel “saai” gehad. Natuurlijk, de fabrikant maakte heel erg degelijke auto’s die lang meegingen en deze zijn vandaag de dag nog steeds helemaal prima! Alleen waren de auto’s vaak wel wat saai qua uiterlijk. De nieuwe C-HR heeft een duidelijk en eigenzinnig uiterlijk. Ze zijn erg veel bij het ontwerp van hun concept car gebleven.

3. First Edition

De First Edition van dit model is mogelijk niet overal meer verkrijgbaar. Desalniettemin is het toch de moeite waard om deze te uitvoering te benoemen. Het geeft namelijk een mooie en stoere auto een nog veel sportievere of robuustere uitstraling. Mogelijk kun je hem nog wel als occasion vinden.

Gerelateerde berichten

Een auto met abonnement, wat houdt dat in?

Een auto met abonnement, ook wel bekend als auto-abonnement of auto-leasing, is een alternatieve manier om een auto te gebruiken zonder dat je het...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden