Een slimme kilometerregistratie is een uitkomst!

Een slimme kilometerregistratie is een uitkomst!

Geplaatst op

Zou je als werkgever wat meer controle willen hebben over de routes die je bedrijfsauto´s rijden, inzicht willen hebben in hoelang auto’s bij de klant op locatie zijn, etcetera? Dan is het mogelijk deze informatie te krijgen door een slim systeem aan te schaffen waarmee je de bedrijfsvoering stukken efficiënter maakt. Dat laatste kan met de slimme kilometerregistratie van RouteVision! Lees snel verder over wat het inhoudt. 

Vinger aan de pols 

Als ondernemer heb je er veel voordeel bij om controle te hebben over de verschillende bedrijfsprocessen, dat is logisch. Ook informatie over de routes die bedrijfsauto´s rijden is welkom en belangrijk voor een goede bedrijfsvoering. Deze gegevens zijn over het algemeen wat lastiger te verkrijgen of objectief te maken. Met het slimme systeem van RouteVision is dit echter juist wel heel goed mogelijk. Je kunt namelijk heel eenvoudig een uitdraai maken van de kilometers die bedrijfsauto´s gereden hebben. Dat is zeer belangrijk, want je moet immers aan de Belastingdienst laten zien dat je niet meer dan 500 km privé gereden hebt met je zakelijke auto´s. Daarbij, medewerkers kunnen ook wel eens wat vaker dan nodig de toeristische route nemen. Met een slimme kilometerregistratie kun je hierop corrigeren. 

Andere voordelen van het systeem

Oké, we hebben de routes nu gehad. Wat zijn verdere voordelen van het systeem? Één van de grote voordelen ervan is dat je niet meer handmatig kilometers hoeft te registreren en daardoor veel tijd bespaart die je weer aan andere dingen kunt besteden. Daarnaast is het zo, dat je ook kunt zien hoelang je op locatie bij de klant bent geweest. Dat kan namelijk handig zijn wanneer er misschien eens een discussie is over hoelang je op locatie bent geweest bij de klant. 

In termen van veiligheid kun je ook bijzonder profiteren van het slim systeem omdat je bijvoorbeeld weet waar een medewerker is, mocht er eens iets gebeuren. Er zit namelijk een track & trace in het systeem waardoor je kunt zien waar de auto’s zijn.

Gerelateerde berichten

Een auto met abonnement, wat houdt dat in?

Een auto met abonnement, ook wel bekend als auto-abonnement of auto-leasing, is een alternatieve manier om een auto te gebruiken zonder dat je het...

Lees meer

auto fotografie: tips voor het vastleggen van jouw trots op vier wielen

Auto’s zijn meer dan alleen maar een vervoermiddel; voor veel mensen zijn ze een passie en een symbool van status en stijl. Het vastleggen van...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden