Hoe kan ik werken als studentchauffeur?

Hoe kan ik werken als studentchauffeur?

Geplaatst op

Er is een betaalbare oplossing voor het mobiele vraagstuk voor de hedendaagse ondernemer die graag een privé chauffeur wil. Een studentchauffeur is die oplossing. In deze blog nemen we een aantal punten met je door die de rol van deze professional duidelijk maken. Lees snel verder en laat je inspireren.

Hoe kan ik werken bij studentchauffeurs.nl?

De weg die leidt tot de functie van studentchauffeur bij studentchauffeurs.nl is eenvoudig en weloverwogen ingericht. Hoe dat zit? Een kandidaat meldt zich aan en gaat door een traject heen waarin gekeken wordt of de student de juiste eigenschappen heeft. Wat de meeste aanbieders van studentchauffeurs willen is dat ze een hoge school of universitaire studie doen. Ook moet de studentchauffeur in vele gevallen een leeftijd van 19 jaar hebben. Ook moet hij of zij meer dan een jaar een rijbewijs hebben. Er vinden verschillende testen plaats, waaronder een rijtest. Daarnaast moet de studentchauffeur professionele omgangsvormen hebben zodat ze met de klant kunnen communiceren op een manier die voor de klant gebruikelijk is.

Student chauffeur rijdt met je eigen auto

Het mooie van een studentchauffeur is dat deze met je eigen auto rijdt. Zo word je altijd in een vertrouwde en comfortabel omgeving van A naar B gebracht. Daarbij kun je ook beslissen om zelf verder te rijden, na je werk, naar een andere locatie. Zo ben je niet afhankelijk van de studentchauffeur en zijn of haar wagen.

Welke ervaringen hebben mensen met een studentchauffeur?

Steeds meer mensen leren de studentchauffeur kennen als een betrouwbare zakelijke mobiliteitsoplossing. Het is dan ook niet verwonderlijk dat je heel wat goede verhalen erover kan vinden:

“Ik denk al jaren aan een prive chauffeur, maar dacht dat dit voor mij nog niet haalbaar was. Met de studentchauffeur kon het wel. Daar ben ik erg blij mee, want ik kan veel werk verzetten in de auto, omdat ik niet meer op de weg hoef te letten.” (Arie Stoep)

“Voor zakelijke besprekingen in Duitsland en België ben ik erg geholpen met de professionele diensten van de studentchauffeur. Nu kan ik onderweg veel lopende zaken gedaan krijgen en me extra goed inlezen. Ik voel me energiek als ik aan kom bij mijn klanten, dat heeft een positieve invloed op de gesprekken die ik voer en wat daar aan zakelijke deals uitkomt.” Anna Paulowna

Anna Paulowna

Een studentchauffeur is een kleine investering in vergelijking met het voordeel dat ondernemers hier van hebben.

Gerelateerde berichten

Een auto met abonnement, wat houdt dat in?

Een auto met abonnement, ook wel bekend als auto-abonnement of auto-leasing, is een alternatieve manier om een auto te gebruiken zonder dat je het...

Lees meer

auto fotografie: tips voor het vastleggen van jouw trots op vier wielen

Auto’s zijn meer dan alleen maar een vervoermiddel; voor veel mensen zijn ze een passie en een symbool van status en stijl. Het vastleggen van...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden