Leuke uitjes rond Amsterdam met een huurauto

Leuke uitjes rond Amsterdam met een huurauto

Geplaatst op

Amsterdam is natuurlijk een prachtige stad om te bezoeken en in te wonen. Tijdens de lockdown is het er echter een stuk rustiger en zoeken Amsterdammers dan ook vaker de uitweg naar de omgeving. Met een huurauto kan je namelijk goedkoop op pad en genieten van al het moois dat buiten de stadsring te vinden is. Goedkoop op stap doe je door auto huren Amsterdam West. Je hoeft alleen nog te bepalen waar je heen wil. Heb je al over de volgende uitjes nagedacht?

Haarlem

Breng eens een bezoekje aan Haarlem. Deze stad heeft verrassend veel weg van Amsterdam, maar dan op kleinschalig niveau. De lockdown hoeft je hierbij niet tegen te houden, je zit namelijk vlakbij het strand van Bloemendaal. Vanaf hier kan je een mooie wandeling maken naar het strand van Zandvoort. Tevens kun je hier eindeloos wandelen in de mooie duinen of de grachten in de binnenstad. Veel horeca tentjes zijn nog altijd geopend voor een koffie of glühwein to go.

Soesterduinen

Op slechts een halfuur rijden van Amsterdam vind je de Soesterduinen. Met de trein ben je wel even onderweg, vandaar dat een huurauto daarbij uitkomst biedt. Deze parkeer je gemakkelijk aan het begin van de duinen waar een parkeerplek is. Vanaf daar kun je tevens gelijk het aangrenzende bos in wandelen. De Soesterduinen zijn vrij groot, je kan er minstens een paar uur doorheen lopen. Als je toch in de buurt bent, kan je mooi ook nog even een stop maken bij het nabijgelegen Paleis Soestdijk, waar de huidige koning groot is geworden.

Texel

Wie het verder op wil zoeken kan naar het prachtige Texel rijden. Nadat je een auto hebt opgehaald bij auto huren Amsterdam-Zuidoost ben je in totaal 2 uur onderweg voordat je het centrum van Texel in Den Burg hebt bereikt. Eenmaal in Texel is er genoeg te doen. Vooral fietstochten zijn hier een aanrader in de huidige lockdown, een elektrische fiets is hierbij wel aan te raden. Als het weer mag kan je op het eiland ook eens een ritje maken in een klein vliegtuigje over het eiland, of voor de echte waaghalzen misschien zelfs parachute springen!

Gerelateerde berichten

Autoverzekeringen: Tips voor het vinden van de beste dekking en premies

Het kiezen van de juiste autoverzekering kan een significante impact hebben op jouw financiën en gemoedsrust. In deze blog delen we waardevolle tips...

Lees meer

Een vangrails kopen? Waar moet je aan denken?

Voertuigen worden op hun rijbaan gehouden door vangrails. Vangrails beschermen bestuurders ook tegen het raken van voorwerpen die ze niet zouden...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden