Makkelijk een vrachtwagen huren om te verhuizen

Makkelijk een vrachtwagen huren om te verhuizen

Geplaatst op

Maak het jezelf gemakkelijk en huur een vrachtwagen bij je verhuizing. In deze blog geven we je een aantal handige tips om je verhuizing een stuk beter te laten verlopen. Er zijn veel mensen die zich gek laten maken tijdens een verhuizing, door de chaos en de drukte die er uit voort komen. Het kan allemaal een stuk relaxter door een vrachtwagen huren. Ontdek de verhuistips van experts. Lees snel verder en doe er je voordeel mee.

Vrachtwagen huren om te verhuizen

Een groot voordeel van het huren van een vrachtwagen is natuurlijk het laadvermogen dat dit voertuig je biedt tijdens een verhuizing. Meestal kan de complete huisraad in een keer vervoerd worden. Natuurlijk zijn er uitzonderingen op deze regel. Bijvoorbeeld als je in een riante villa of kasteel woont. Maar het gros van de woning heeft een inboedel die in een keer past in de vrachtwagen. De vrachtwagen als verhuiswagen is een ideale eerste stap om de verhuizing op een efficiënte manier vorm te geven. Maar en zijn nog meer stappen die je kunt zetten om de verhuizing makkelijk en met niet al te veel stress te laten verlopen:

  • Zorg dat je een plan hebt. Stel een lijst op met huisraad en ontwerp een codering. Voor kamer X heb je aparte dozen en voor kamer Y en Z ook. Schrijf dit op de dozen. Koppel dit aan de lijst met huisraad en stel voor iedere kamer een aparte verhuizer aan die de zaak uitpakt. Het is een stuk makkelijker voor de verhuizers om zo de juiste kamer te vinden en het pakt lekker vlot uit.
  • Vervoer je spullen veilig in geschikte dozen met beschermingsmateriaal erin, zoals noppenfolie. Audiovisuele apparatuur kun je het beste in de originele verpakking vervoeren. Deze heeft immers al bescherming. Heb je die niet meer, dan kun je piepschuim of ander stevig beschermingsmateriaal gebruiken.

Wat kost een vrachtwagen huren?

De meeste aanbieders van huurvrachtwagens hebben een standaardtarief plus bestuurder, ervan uitgaande dat de meeste mensen geen vrachtwagen rijbewijs hebben. Prijzen lopen uiteen, maar voor een zaterdag betaal je ongeveer 180 euro en voor een weekend, zaterdag en zondag, betaal je zo’n 260 euro. Wanneer je snel en zonder al te veel stress je verhuizing rond wil hebben, dan is een vrachtwagen een slimme zet om rap te verhuizen.

Gerelateerde berichten

Een auto met abonnement, wat houdt dat in?

Een auto met abonnement, ook wel bekend als auto-abonnement of auto-leasing, is een alternatieve manier om een auto te gebruiken zonder dat je het...

Lees meer

auto fotografie: tips voor het vastleggen van jouw trots op vier wielen

Auto’s zijn meer dan alleen maar een vervoermiddel; voor veel mensen zijn ze een passie en een symbool van status en stijl. Het vastleggen van...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden